Af en toe komen er nieuwe producten in de webshop, wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwtjes? Wordt dan lid van mijn facebookgroep en like mijn pagina zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van de nieuwe producten die ik in de webshop ga zetten. Ik maak kleine aantallen die uniek zijn en zeker geen productiewerk. Dus voor bijzondere creaties bent u bij mij op het juiste adres.

Zie link: https://www.facebook.com/hoofdbandjes/

Er gaat nu gewerkt worden aan sitterspakjes jongens, cakesmash outfits ook voor jongens en ondertussen worden alle bestellingen afgewerkt. Ik maak ook voornamelijk hoofdbandjes op maat bij je huidige outfits in de gewenste kleuren of bloemenkransen. Bloemenkransen voor Commune of bruidskransjes alles ik mogelijk je mag gerust voorbeeldjes sturen wat je aanspreekt en kan ik zien of ik daar de materialen voor heb en geef een prijsopgave…

Zie jullie graag in de webshop!!

 

TOP