Ondernemers EU

Ondernemers met een geldige BTW-nummer binnen de EU mogen de bestelling afronden met een overschrijving ik stuur dan zo spoedig mogelijk een nieuw betaalverzoek met 0% BTW. Mocht u geen vakje met btw nr. tegenkomen zet dan uw btw-nummer in de notities.

Voor ondernemers binnen de EU zoals Belgische ondernemers met een btw-nummer dienen te betalen via een overschrijving. De btw moet dan van het geheel afgehaald worden en de btw verlegd neem daarom even contact met mij op,  in dit geval wordt er geen btw betaald in Nederland. U dient wel de onderneming op te geven, het adres en uw btw-nummer. Deze gegevens worden gecontroleerd in een Systeem voor de uitwisseling van BTW-informatie (VIES) geldigverklaring BTW-nummer en als alles klopt kan er btw verlegd worden.

Als men met Ideal heeft betaald of een andere geautomatiseerde betaling kan ik de btw niet meer ongedaan maken en is het heel erg jammer.

In geval van btw verlegging stuur dan een mailtje via het contactformulier met de regel: btw verlegging. U krijgt dan een aangepaste factuur met 0% btw en maakt kenbaar wat u graag had willen bestellen dit kan ook via facebook.

Via de website:

u kiest uw bestelling wat u wenst en kiest voor een overschrijving en u geeft aan dat het om een btw verlegging gaat wel moet het btw-nummer vermeld worden. Ik stuur u dan een nieuwe factuur die u dan over kan maken op mijn rekening.

Via facebook:

 ga naar facebookpagina: https://www.facebook.com/hoofdbandjes/

Plaats bij de foto wat u wilt bestellen een commentaar zoals “deze graag” dan zie ik dat verschijnen, u geeft per app door dat het om een btw-verlegging gaat, is dit niet het geval dan hoeft u niks extra’s door te geven. Dan maak ik een factuur over deze producten incl. of exc..btw wat van toepassing is en geef ik de bijbehorende overschrijf-gegevens.

Let op mijn bankgegevens zijn gewijzigd naar een nieuw rekeningnummer!!

TOP

preloader