Over mij

Over mij

 

Vintage photo-props is ontstaan omdat ik voor mijn eigen fotoshoots mooie hoofdbandjes ging ontwerpen en veel vragen kreeg van mede fotografen of ik ook voor hun ook mooie hoofdbandjes wilde maken. Dit werd erg structureel en ik kreeg heel veel ideetjes om uit te werken.

 

Mijn lieve moeder ging mutsjes breien want dat is haar passie en zo kon ze het één en ander voor mij doen. Inmiddels is het uitgegroeid van een uit de hand gelopen hobby naar een hele kleine onderneming waar ik met heel veel plezier weer graag nieuwe dingen bedenk.

 

Ontwerpen is mijn passie en ben altijd op zoek naar de mooiste materialen om unieke dingen te maken. Ik kreeg het zo druk dat ik mijn eigen fotografie-opdrachten moest afzeggen en nu echt voor mijn webshop kies. Onder het label Vintage-photoprops  worden de exclusieve handgemaakte producten verkocht. De mutsjes, haarbandjes en pakjes zijn speciaal gemaakt voor fotografie-shoots.

 

Gebruik mijn handgemaakte spullen onder strikte toezicht. De mutsjes en haardbandjes zijn niet gemaakt voor normaal gebruik. Ze kunnen kleine attributen bevatten zoals pareltjes en kraaltjes. Alle mutsjes worden in een algemene newborn-maat gemaakt en soms ook in een sitters-maat.

 

Naast de speciale mutsjes zijn er haarbandjes, wrap setjes, pakjes, broekjes en jurkjes te koop en nog meer.

 

Vintage newborn photo-props is een unieke newborn fotografie webshop in Nederland. Er zijn diverse Newbornfotografie benodigdheden te koop om de fotoshoot te optimaliseren. Ook zijn er inmiddels meer items te koop zoals luxe wrapsets of budgetsets soms props en kleding voor diverse shoots. Van alle producten in de webshop zijn er maar enkele leverbaar.

TOP

preloader