Handgemaakte kleding

Handgemaakte kleding

Ik maak kleding op verzoek en kijk dan naar de wensen van de klant of dat haalbaar is. Dit gebeurt in goed overleg en neem de tijd ervoor om mooie producten te maken. Het kan zijn dat ik het ontwerp gebruik voor mijn webshop. Daarnaast probeer ik nieuwe ontwerpen te maken in de vintage stijl.

Vintage-photoprops heeft naast deze (bij)baan nog een andere deeltijdbaan wat ik met elkaar combineer. Daarnaast wil ik vrij zijn om zelf te werken aan mijn nieuwe assortiment en biedt van elk pakje uiterlijk tot 5 of 6 stuks aan zodat het uniek blijft en geen massaproduktie. Soms heb ik zelfs maar 1 of 3 exemplaren van een product.

Alle handgemaakte kleding wordt op maat gemaakt en gepast op poppen die ik bezit. Ik maak voornamelijk kleding voor newborns, sitters en voor cakesmash fotoshoots.

De maten voor een newborn is 0 tot 3 maanden (maat 50)
Een sitter is van 7 tot 10 maanden (maat 74)
Cakesmash kleding geldt een leeftijd van 1 jaar (maat 80).

Alles is handgemaakt met unieke stretch-stofjes en kantjes zodat het altijd mee-rekt en perfect zit. De wasvoorschriften zijn bij voorkeur op handwas of in een handwarm sopje, als u zich hier aan houdt dan kan er weinig misgaan en zult u lang genieten van uw produkten.

Ik maak kleding op maat na aanleiding van voorbeeldjes of omschrijvingen indien ik er tijd voor heb. Ik laat het kledingstuk keuren en pas als het goedgekeurd is zet ik het op mijn website onder reserveringen met het juiste bedrag en de naam voor wie het is gereserveerd. Je kunt dan de reservering in je winkelmandje doen en afrekenen samen met andere gewenste producten of alléén de reservering. Je bent niet verplicht de reservering af te nemen als het niet is van wat je had verwacht.

 

TOP