Tiebacks, bloemenkransjes en kroontjes

Tiebacks, bloemenkransjes en kroontjes

Wel maak ik tiebacks en bloemenkransjes naar wens of na aanleiding van voorbeeldjes bv. op kleur en op wens. De maaktijd is afhankelijk van de drukte van de overige werkzaamheden en schat ik op +/- 3 werkdagen. In overleg wordt een prijs afgesproken als het product is gemaakt. Is het niet na wens dan belandt het in de webshop want je bent niet verplicht het product af te nemen.

De meeste tiebacks zijn universeel voor alle leeftijden die met een knoop van achteren zijn vastgezet, de knoop kan eventueel verzet worden voor de juiste maat. Wel zit er verschil in de tiebacks want niet elke tieback is geschikt voor newborn terwijl die voor een sitter weer perfect is dit heeft te maken met de robuustheid van de tieback en heb daar onderscheid in gemaakt.

Bloemenkransen op ijzerdraad raad ik aan voor oudere kinderen bv vanaf 2 jaar……de overige bloemenkransjes op juteband kan ook voor newborn omdat die niet zo scherp zijn of uitsteeksels hebben en veiligheid staat voorop. Geef bij de bestelling op voor welke leeftijd u het bestelde kransje wilt gebruiken want dan wordt die ook precies gemaakt voor die leeftijdscategorie. Dit geldt ook voor kroontjes.

Voor alle bestellingen op maat geldt: ik maak tiebacks of bloemenkransen op maat na aanleiding van voorbeeldjes of omschrijvingen. Ik laat het product keuren als het af is en pas als het goedgekeurd is zet ik het op mijn website onder reserveringen met het juiste bedrag en de naam voor wie het is gereserveerd. Je kunt dan de reservering in je winkelmandje doen en afrekenen samen met andere gewenste producten en is het geregeld. Je bent niet verplicht het product af te nemen als het niet is van wat je had verwacht.

TOP

preloader