Verzendmethodes

2.1 Vintage photo-props verzend via Post.nl brievenbuspost en pakketten met track and trace binnen Nederland en EU. 

Er is gekozen voor Post.nl omdat zij het snelst in het betrouwbaarst zijn en binnen 48 uur leveren op huisadres. De tarieven die Post.nl  hanteerd zijn dusdanig omhoog gegaan dat ik ze niet zal doorberekenen aan mijn klanten. Dit om het toch betaalbaar te houden want vindt de prijzen dusdanig te hoog worden en wil dus wat compenseren vooral voor de klanten uit België. De posttarieven die ik bereken zijn dus lager dan de werkelijke kosten zijn.

2.2  Er zijn 2 verschillende manieren van verzenden: brievenbuspost met track and trace of pakketpost.  Om post te kunnen traceren zal alle mogelijke post met een track and trace code worden verstuurd.

Binnen NL:

-Brievenbuspost binnen NL bij Post.nl  € 4,25 met track and trace

-Pakketten tot 10 kg via Post.nl  is € 6,95 met track and trace                                                                     

Binnen EU:                                                                                                                                                                               

-Brievenbuspost binnen EU met track and trace bij Post.nl € 6,75    

-Pakketten binnen de EU tot 2 kg bij Post.nl € 8,75   

                                                                                                                                                                                                                                

-Gratis verzending bij orders van € 150,- en meer binnen de EU en binnen NL.

Leveringsvoorwaarden

2.3 Zodra ik bericht heb dat de bestelling is betaald met bv Ideal, bankcash of een andere vorm van een elektronisch betaalmethode via mijn site kan ik direct aan de slag. Een overschrijving via de bank naar mijn rekeningnummer neemt 2 werkdagen in beslag. Heb je een spoedbestelling laat me dit dan op tijd weten en bespreek dit via de app of dat mogelijk is. Wel moet je dan een betalings-bewijsje per app van je ontvangen waarin duidelijk staat dat het verschuldigde bedrag is overgeschreven naar mij.

2.4 Op dinsdag, donderdag en vrijdag gaat de post naar het postkantoor, spoedbestellingen dienen voor 13.00 uur bij mij binnen te zijn en betaald mocht deze nog mee gaan op de dag zelf mits ook alles voorradig is. Is er een keer enorme spoed en heb je dat besproken dan kan ik wel een keer extra naar de post als ik in de gelegenheid ben.

2.5 Bij elke bestelling wordt er een officiële factuur opgemaakt voor de klant. Hierop worden de bedragen per item vermeldt en de verzendkosten apart.

2.6 De streeftijd is dat elke bestelling wat voorradig is binnen 3 werkdagen af te ronden. Bij opdrachten op maat gelden andere afspraaktijden en is afhankelijk van de drukte omtrent de bestellingen in de webshop.

Levertijden

Ik heb gekozen voor Post.nl omdat deze vervoerder het snelst is in leveren binnen  nl. of de EU. De levertijd is binnen 48 uur op bestemming zowel in Nederland als in België of de rest van Europa. Het wordt netjes thuis afgeleverd en bij niet thuis zijn wordt er een briefje achtergelaten dat ze het opnieuw gaan aanbieden of het bij buren hebben afgegeven. U kunt het op de bestelling aangeven als u wilt dat het bij de buren wordt afgeleverd bij het niet thuis zijn om vertragingen van bezorgingen te voorkomen. Dit kan gezet worden bij notities!! Vooral handig als er haast bij zit.

TOP

preloader