En ook nog groentinten gemaakt verder tiebacks in een naturel bruintint en ook paars mag niet ontbreken aan het assortiment.

Volgende keer zijn mini-tooitjes vers van de pers aan de beurt, superleuke setjes voor newborn jongens en newborn meisjes maar ook voor sitters. Ondertussen als mijn materiaal nog niet binnen is voor de mini-tooitjes wordt er gewerkt aan een nieuwe collectie voor newborns.

Ook wacht ik op mijn sitters-pop maar door omstandigheden is die al maanden lang onderweg. De pop wordt opnieuw verstuurd en hoop ik dat die gauw binnen komt………………Pas als mijn pop hier is kan ik werken aan mijn collectie voor sitters en heb ik een goede maatstaaf voor een gemiddelde sitter maat.  En natuurlijk worden dagelijks alle binnengekomen bestellingen verwerkt. Al met al wordt er achter de schermen gewerkt aan nieuwe mooie unieke producten en ook de nieuwe tiebacks ontwerpen gaan door. Houdt mijn website daarom in de gaten zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe producten.

Ik werk niet met koopavonden of aangekondigde verkopen maar werk mijn website bij als er nieuwe items zijn gemaakt.

Bruintint “Bloem”

Pink flowers

Purple flowers

Robuuste flowers leuk voor sitters

Flower subtiel newborn

TOP