Het viel niet mee de afgelopen tijd ivm mijn full time job om nog wat tijd te vinden voor nieuwe creaties. Hopelijk gaat dat op termijn wel weer lukken maar zullen geen hele produkties worden helaas. Ik doe mijn best en maak af en toe dingen op maat of op verzoek!!! Heb gelukkig wel heel veel nieuwe dingen ingekocht en kan dus vooruit en hoef mij zeker niet te vervelen. Alles wat ik maak zal dan wel de moeite waard zijn en richt mij vooral even op bloemenkransen voor alle leeftijden en tiebacks aangezien daar wat minder tijd in zit en je makkelijker tussendoor kan doen. Daarnaast maak ik af en toe newbornrompertjes, broekjes en of mutsjes voor jongens en ook nog wat voor sitters of kleding voor cakesmash-shoots.

Ook heb ik heel veel artikelen dik in prijs verlaagd om straks toch weer wat nieuwe setjes te kunnen presenteren. Dus kijk snel en sla je slag want het is nu supergoedkoop heb heel veel afgeprijst.

In het nieuwe jaar val ik ook onder de kleine ondernemingsregeling en hoef ik geen btw meer af te dragen en bereken ik geen btw meer in mijn prijzen. Dat betekend dat ik dus goedkoper kan verkopen voor iederéén alléén maar gunstig voor de portemonnee.

TOP